Kranen & Sanitair

Kranen & Sanitair

Voor de betere keukenkraan of badkamerkraan zoals een wastafelkraan of RVS Thermostaatkraan shopt u veilig en snel op beterkraan.nl de online nummer 1 webshop in RVS Kranen. Wij bieden een ruime collectie aan design RVS kranen van moderne keukenkranen tot een nostalgische badkraan. Beterkaan is officieel dealer van het topmerk Sento Stainless en op iedere kraan krijgt u maar liefst 5 jaar volledige garantie. Alle kranen zijn voorzien van een keramisch binnenwerk waardoor u vele jaren plezier heeft van uw RVS kraan.

Onze collectie aan RVS Keukenkranen bestaat o.a. uit Eénhendel mengkranen en Tweehendel mengkranen en loopt van strak en modern t/m een model met een nostalgische look die past in iedere klassieke keuken. Doordat u bij alle kranen een volledige en Nederlandstalige handleiding ontvangt kunt u al met een klein beetje “Doe het zelf” ervaring de kranen prima zelf installeren op uw keukenblad of wastafel.

Indien u nu online een bestelling plaatst betaald u tijdelijk geen verzendkosten op de gehele collectie, de levertijd van al onze kranen is slechts enkele werkdagen doordat wij iedere kraan direct uit voorraad kunnen verzenden.

 


(Advertentie)


(Advertentie)

Wandasbak
Keukenkraan
CD Fabriek
Kettler
Webwinkel Blog
Sterren
Platenmaatschappij
DVD Fabriek


 

 

WEBWINKEL-KOOPJES - MY WEBSHOP - ADVERTEREN OF LINKJE RUILEN KLIK HIER